Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Gárda, oszolj!

2009.07.13. 23:53 neokon

Kimentek tüntetni a gárdisták és feloszlatták őket, pedig békésen üldögéltek a fűben. Kimentek tüntetni a gárdisták mellény nélkül, mellényt vettek, kiabálták, hogy újra alakultak, nyilvánosan ellene mentek a bírósági döntésnek és nem volt oszlatás. Sokan sok mindent leírtak a rendőrség tevékenységéről és minduntalan olvasni, hogy nagyon helyes, hogy oszlattak, mert törvénytelen volt a parkban ülés, én viszont úgy látom igen jó reklámot kapott megint egyszer a gárda. Talán nem is véletlen, hogy oszlatásra került sor, még azt is el tudom képzelni, hogy a Jobbikhoz közelálló rendőr szakszervezettel karöltve találták ki, hogy lesz egy kis csetepaté, előállítunk néhány egyenruhást, meg néhány éneklőt, hogy ebből lehessen jó nagy felhajtás, felháborodást csinálni, és még jobban összekovácsolódjon a gárda. Lehetett volna csendben is csinálni, de miért ha már ott volt a sajtó, volt nagy érdeklődés, akkor csináljunk cirkuszt, így legalább biztosítottuk, hogy az újraalakuláson, a színpadi beszédek közben biztosan ott lesznek a kamerák, biztosan szót ejt róluk minden politikai fórum és egészen biztosan nem lesz oszlatás, mert az már skandallum lenne! Be is jött nekik!

Egyébként is csak a szélsőségek karmaiba lökdössük a fiatalokat. Nem tudom, hogy mit csinál mostanában az úttörő szövetség, de az biztos, hogy nem kapja vissza a saját ingatlanját, hogy ott újraéledhessen és alternatívát kínáljon a fiataloknak, biztosan nem lesznek közösségi házak, ahova elmenekülhet az ifjonc, ami legalább választási lehetőséget biztosít számára, nincsenek táborok, helyette buszos kirándulás van a fővárosban egyenruhában, üldögélés a parkban énekléssel. Kell a közösségi érzés, kell, hogy tartozzunk valahova, és ha még szidhatjuk is közben azokat akik szerintük a sanyarú sorsukért felelősek akkor az már a kánaán. Soha nem fogják felfogni, hogy a saját lustaságuk, nemtörődömségük és az önállóság utáni vágyuk juttatta őket a jelenlegi helyzetbe, de jó elhinni, hogy ők üldözöttek a saját országukban és minden rossznak vége szakad, ha megszűnik a mondva csinált elnyomás.

Volt már példa a magyar történelemben arra, hogy a radikális ellenzékkel leszámoltak, nem is akárhogy. Nagy büszkeségünk István is szétverte Koppány magyar követőit, megalapítva ezzel országunkat. Nem kellene itt sem mást tenni csak szólni a környező országok zsoldosainak, mint anno kicsit több mint 1000 esztendeje, akik szíves örömest jönnének és példát mutatnának hazafiságból. Számíthatunk a szlovák és román nacionalistákra vagy akár a német szélsőbalosokra! De persze ehhez is erős kéz és egy olyan politika kellene ami véghezviszi amit eltervez, de legalább tervezne valamit, akár ennyire szélsőségeset is! Akkor örül a magyar igazán, ha erőkezű az uralkodója és az ország egyik legszebb korszaka Mátyás király uralkodása, aki kivétel nélkül mindenkit keményen fogott és a mai napig büszkék vagyunk az akkori Magyarországra.

Itt a példa, diktálni kell, nem szabad hagyni gondolkodni az embereket, mindenkitől el kell még venni még többet aki sír és hazazavarni dolgozni. Nem az a jó hazafi aki tüntetésekre jár és zászlót lenget, attól nem lesz több se neki, se nekünk.


Kapcsolódó bejegyzések:
Miért tüntetnek mikuláskor?
Svéd cserediákok Sajóbábonyon
Szélsőjobb a közszolgálati médiában
Nem ítéletek
Új Magyar Gárda
Módosított rendőri fellépés
Ügyészség
Nyelvtörvény
ViselkedésKultúra
Önkormányzat
Látjuk de nem vesszük észre

Szólj hozzá!

Címkék: kampány jobbik miniszterelnök közbiztonság kisebbség turul gárda öntudat

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr381244969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása