Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Új Magyar Gárda

2009.08.26. 23:49 neokon

Most már biztos, hogy oda kellene kicsit tenni magunkat, hogy a Jobbik és az Új Magyar Gárda vegyen vissza a butaságaiból. Az még belefér, hogy valaki másokat hibáztat a saját tehetetlenségéért és a tudatlansága miatt fel sem fogja, hogy nem úgy működik a világ, ahogy ő azt a saját kis fejében elképzelte, de a törvények nyílt megsértése, ráadásul egy olyan szervezet részéről akik pont azt állítják, hogy rendet akarnak már nem férhet bele.

Igen meglepődtem, hogy a pofátlanul létrehozott, vagy tovább működtetett Új Magyar Gárda avatási szertartását felszámoló rendőrség ellen feljelentést akarnak tenni, és főleg, a hivatkozási alap igen furcsa, hogy ők ezt magánterületen tették. Jelenleg nem lehet bűncselekményt elkövetni sehol sem, sem magánterületen, sem közterülete, sem erdőben, sem mezőn, sem sehol. Ráadásul folyton csak erődemonstrációt tartanak a gárdisták, vagy erről van mindenhol híradás, arról csak elvétve van némi hír, hogy parlagfüvet irtottak, idős otthonokban vállaltak közösségi munkát, parkokat, játszótereket tettek rendbe, segítettek a szegényeken, hajléktalanokat istápoltak, békére és összefogásra buzdítottak. Vonulnak erre, vonulnak arra, mutatják, hogy milyen sokan vannak, látványosan próbálják erőltetni az összetartozást, de mikor tenni kellene valamit akkor csak az erőszak, vagy az erőfitogtatás van. Ha szépen csendesen tennének a közösségért valószínűleg kevesebben akarnák, hogy oszlassák fel őket.

Ráadásul pont ellentétesek a cselekedeteik azzal amit mondanak, nyíltan nem de egyébként rasszisták, nyíltan nem de egyébként félkatonai szervezetet akarnak létrehozni, nyíltan nem de alattomban pusztítani akarnak mindent amiről úgy gondolják, hogy pusztítandó, nem tisztelik az együttélés alapvető szabályait, végképp szektásodnak.

Én elhiszem, hogy vannak akik jónak tartják, hogy van egy politikai erő és annak van végrehajtó testülete, ami egyébként egy bűnszervezet, de nézzük csak meg Írországot, vagy Spanyolországot, hogy mennyire nem jó irányba haladnak a dolgok, ha egy politikai eszme még a saját vállalt szabályait sem tartja be. Könnyű a saját pályánkon a mi általunk alkotott szabályok szerint győzni, nem nehéz érveinkről meggyőzni a minket vakon követőket, sőt az ellenzőket is igen könnyű megfélemlíteni, győzzék meg a másik oldalt, hogy ők csak jót akarnak, mutassák meg mennyire jó az a rendszer amit építeni szeretnének, de legalább nézzék már meg valójában, hogy hol állnak. Ne mondják magukról, hogy ők a középút és az általuk alkalmazott cenzúra és diktatúra képviseli a szabadságot. Nehéz elgondolkodniuk ezen hiszen meggyőződésesek, de ha már hisznek valamiben azt ne akarják rákényszeríteni másokra, mert csak tovább feszül a húr ami egyszer el fog pattanni.

Láthatjuk ezt a nagyobbaknál is, hiszen a FIDESZ éveken át tartó Kárpát-medence egyesítése kampánya, Sólyom László nyilatkozatai, vagy a Jobbik eszméi csak megerősítették a környező országok magyarellenes erőit, Szlovákiában már kormányon is vannak. Az kell csak, hogy itt is előtérbe kerüljenek és egymásnak ugorjanak. Nem mellesleg nyitott kapukat döngetnek, hiszen lassan minden magyarlakta terület az Unióhoz fog tartozni, akkor pedig tényleg csak az hiányzik nekik, hogy papíron is visszanőjön az ország területe a turul méretűre.

A radikalizmus eddig még mindig csak bajt szült, ráadásul mindegy mennyire tolódunk jobbra, mindig lesz még tovább jobbra és a pártolók tovább állnak majd, még nagyobb gondot okozni.


Kapcsolódó bejegyzések:
Szélsőjobb a közszolgálati médiában
Nem ítéletek
Módosított rendőri fellépés
Ügyészség
Gárda, oszolj!
ViselkedésKultúra
Miért nézzük el?

Szólj hozzá!

Címkék: jövő külföld bűnözés európa jobbik felelősség igazságszolgáltatás közbiztonság turul köztársasági elnök gárda öntudat

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr641335229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása