Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

[Hazai] Svéd cserediákok Sajóbábonyon

2009.11.19. 11:18 neokon

Nézzük meg mi is történt az elmúlt napokban, csak hogy lássuk mennyire kicsinyesek és gyávák az emberek, függetlenül a társadalmi helyzetüktől, nemzetiségi hovatartozásuktól és pártállásuktól.

Történt, hogy egy benzinkutas megelégelte, hogy a helyi maffia ingyen tankol a benzinkúton, így letiltotta a szerinte nem kívánatos egyéneket a benzin vásárlásról. Szerencsétlen helyzet, hogy a helyi vagány csávók éppen kisebbségiek, cigányok, ezért emberünk következtetett, hogy az összes cigányt kitiltva megoldódik a helyzet. Nem, hogy nem oldódott meg a dolog, de még félre is lőtt, hiszen ezeket az embereket egyáltalán nem érdekli, hogy lecigányozta őket, ők a helyi törvény, ők vagánykodtak a nőik, az üzletfeleik, a haverjaik előtt, vagy csak a hatalmukat fitogtatták, hogy lám-lám mi ingyen tankolhatunk. Ráadásul nyilván a kutas vagy a kutasok egy része is pontosan tudta ez és szépen lapított a bódéban amíg az ingyenebédelők kiszolgálták magukat. De még ez sem minden, hiszen a jó üzemeltető nem a rendőrségre ment a panaszával, akik tehettek volna valamit, mert tudta pontosan, hogy ezek a fickók nagyon is jóban vannak a közeggel, nem új lehetőségeket keresett és jogorvoslatot, egyszerűen rasszista lett. Majd sokan a védelmükbe vették, és a helyi kisebbségek a jó ízlés határain belül svéd cserediákoknak titulálva szidták, de odamenni nem mertek, még a magyar gárda - szigorúan kisbetűvel - sem ment oda rendet csinálni, mert nagyot kaptak volna az arcukba.

És lám kaptak is, Sajóbábony volt az első lépés, amikor erő és erő csapott össze, mivel ész érveik eddig sem voltak, de ütni azt tudnak. Le is vonták a következtetést mindkét oldalon, hogy a másik a provokátor, hogy a másik fél mellett áll az igazságszolgáltatás, és ez rendőrállam és ez a bizonyíték, hogy van félnivalónk a másik oldaltól. És furcsa mód, mint a vallásnál, mindkét oldal meg van győződve róla, hogy nála az igazság. Azt azért nem értem, hogy a rendőrség, miért nem zavarta haza a randalírozókat, miért nem rabosította az összes gárdistát, hiszen betiltott szervezetről van szó és miért töketlenkedtek.

Ezt nem csak én de Orbán Viktor is szóvá tette, miszerint nem érit, hogy a miért kell betiltott szervezeteknek elvégezni a rendőrség dolgát. Először is, nem kellene, sőt nem szabadna, de az csak egy dolog, hogy én nem értem, de neki pontosan kell tudnia, hogy többek között neki köszönhető, hogy impotens lett a rendőrség. Ha a politika folyton beleszól az intézkedésekbe, ha egy politikus kordont bonthat, ha a mentelmi jog mögé lehet bújni olyan esetekben is amire a jogszabály szellemisége, sőt szövege sem utal akkor nincs mit tenni. Elintézték, hogy előbb jó alapos megfontolás következik, majd parancslánc, megerősítések tömkelege és végül cselekvés, de addigra már teljesen más a tényállás és minden kezdődik előröl, viszont a rendőrség részéről nem történik semmi.

De mielőtt bárkitől félreértené itt nem a rendőrséget kritizálom, ők jelen helyzetben nem tudnak semmit tenni, szájkosarat kaptak, mert így jobban lehet őket irányítani és kettős játékot játszani velük. Pedig ha egy kicsit szabadon engednék őket nagy rendet lehetne csapni hirtelenjében.

Lehet nem Sajóbábonyban kellene kezdeni először, hanem a hangadóknál, de meg lehetne oldani a helyzetet. Az erő velük van!


Kapcsolódó bejegyzések:
Modern államosítás Pécsett
Új Magyar Gárda
Módosított rendőri fellépés
Rendőrségi ellenőrzés
Gárda, oszolj!

2 komment

Címkék: jövő rendőrség cigány jobbik törvény közbiztonság kisebbség felvonulás gárda [hazai]

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr101536294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.11.19. 11:58:28

Valamit nem értek ezen a benzinkút-ügyön. Ha a helyi maffiát ilyen egyszerű kitiltani, hogy kiírja egy táblára oszt kész, miért nem azt írta ki, hogy "maffiatagokat nem szolgálunk ki" ? :-)

Azt sem értem, hogy miért lennének a rendőrség és a cigánymaffia jóban?

Miért nem jelentette fel a rendőrségen? Ott a videofelvétel, simán le lehetett volna kapcsolni őket. Vagy ha összefonódásra gyanakszik, jelentse a megyei vagy az országos rendőrközpontban.

neokon · http://neokonzervativ.blog.hu/ 2009.11.19. 12:44:50

@iii: Lehetőség van bőven, de feliratot gyártani egyszerűbb és jelenleg nagyon menő a cigányokat gyűlölni!

Nem tiltotta ő ki senkit, csak papírt írt!

Nem cigánymaffia, csak simán helyi kiskirályok, akik éppen véletlenül cigányok, vagy lehet, hogy nem is, de ezt a kutas állapította meg szemrevételezéssel.

Azért nem jelentett fel, vagy azért nem vitte tovább a dolgot, mert fél. Nyilván félti az egzisztenciáját, a családját és különben is ő is csinál stikliket a kúton nem kell, hogy azok kiderüljenek. Ez az egyik rákfenéje annak a jelenségnek, hogy nem lehet felgöngyölíteni nálunk komolyabb ügyeket, mert mindenkinek vaj van a füle mögött.
süti beállítások módosítása