Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

[Hazai] Cenzúra és államosítás a XXI. században

2009.10.30. 12:33 neokon

Egyre nagyobb a felháborodás a frekvencia elosztás miatt, de egyre nagyobb azok tábora is akik helyeslik az újraelosztást. Vannak akik csak a rádiójukat a mindennapi szórakozásukat szeretnék megtartani, és vannak akik pont valami újat akarnak. Sajnos ez a megosztottság háttérbe szorítja a valódi problémát, magát a korrupciót, a csalást, a cenzúrát és az államosítást. A rádiók a saját jogaikért küzdenek, de ilyen bármikor bárkivel megeshet. Jöhet majd a televízió sugárzási jog pályázat, majd a gázszolgáltatási pályázat, a vízmű pályázat, az elektromos szolgáltatás tendereztetése, vagy bármi más, ahol minden esetben majd a kormánypárt és az ellenzék szépen elosztják a jogokat és végre minden újra a politika kezébe kerül, mert azt ne gondoljuk, hogy bármi az állam, azaz a köz tulajdonába kerül vissza.

Már valakinek rémlik, hogy mi történt anno a TV3-al, sokan emlékeznek, hogy a Sláger és Danubius is elég keményen odatette magát, hogy ők kapják meg a frekvenciákat, sőt néhány hónapja pályázat nélkül akartak hosszabbítást kicsikarni. Ezek mind számítanak, és tudjuk is, hogy a jelen viszonyok között trükközésre van szükség, de ne nézzenek már minket madárnak, és ne lopják ki a szemünket, és csaljanak nyilvánosan. Ezért kell felszólalnunk, meg azért, mert a közelmúltból nem ez az első hasonló eset, hiszen a FIDESZ még nem is nyert máris elindult az átalakulás a szabad sajtóban, a MTV finanszírozása megváltozik, így rákényszerült, hogy a NapTV-t kiebrudalja, elküldték a TV2-től Bárdos Andrást és Máté Krisztinát mert előbbi néha beszólt nyilvánosan a pártoknak, többségében az ellenzéknek, hol a vége a tisztogatásnak?

De az is elszomorít, hogy a Sláger csak a maga bajával foglalkozik és még vissza is fogja az embereket, hogy ne menjenek az utcára tüntetni, mert az ő szintjükre süllyedünk és akkor baj lesz. Bizony baj, mert végre megtudnák, hogy a nép fejére nem léphetnek, bár az is igaz, hogy a Sláger sem kapná vissza a frekvenciát, mert egy valóban színvonalasan kiírt és pártatlanul elbírált pályázat nem feltétlen kedvezne nekik. De megoldható lenne, hogy szakavatott, külföldi szakemberek írják ki a pályázatot és anélkül döntsenek, hogy akár csak egy pillanatra is betették volna a lábukat az országba, szigorú szakmaisággal, akkor talán elfogadná mindenki a döntést. De ehhez korrekt kiírást kell csinálni, amit Majtényi László hathatós közreműködésével elszúrt az az ORTT akinek a létezését nem is tudom elfogadni.

Még hogy tegyük pártsemlegessé az ORTT-t? Dehogy! Inkább egyszerűen szüntessük meg, nekem nem kell, hogy valaki megmondja, hogy melyik film milyen korosztálynak szól, nem kell, hogy eldöntsék mit miért nem nézhetek és mit miért nem mondhatnak a nekem. Majd én jól eldöntöm magam és ha nem akarok valamit nézni vagy hallani akkor elkapcsolok, ahhoz azért ne legyünk már lusták. Még én is emlékszek olyan időre mikor csak egy tévé csatorna volt és hétfőn még adás se, azt akarjuk újra, ha igen akkor lehet tovább hallgatni, dolgozgatni csendben, adót fizetni, vagy csápolni a rádiók mellett és nem odafigyelni arra, hogy itt jóval nagyobb a probléma. Hallatni kell a hangunkat, ki kell menni a Kossuth térre, vagy bárhova, hogy lássák kiket nem lehet megvezetni, hogy lássuk egymást, tudjuk, hogy mekkora az a tömeg akik gondolkodnak akik nem kérnek a rabláncból, akik nem akarnak újra diktatúrában élni, még ha nem is úgy hívják a rendszert.

Tudom, hogy nem lehet a két dolgot a jelen helyzetben kettéválasztani. Mivel az embereket nem lehet a jó ügyért kivinni az utcára, csak a Slágerkoncertre, de legalább oda kimennek az is jelez valamit. Én is támogatom a rádiók kezdeményezését, mert ezzel elindulhat valami ami tovább fog mutatni ennél az ügynél, így volt ez Nagymarossal és a rendszerváltással is. Remélem most sem lesz másként!

Azt viszont nem szeretném, ha a FIDESZ és MSZP most kiábránduló szavazói a Jobbikra adnák majd le voksukat! Bár ez eddig a legjobb Jobbik akció. Főleg, hogy a drága FIDESZ-es ORTT delegált még meg is jegyzi, hogy ideje volt Majtényi Lászlónak lemondani.

Én hordom a piros és a kék szalagot is!


Kapcsolódó bejegyzések:
Befektetői bizalom
Nyilvános korrupció az országos frekvencia döntés
Az ORTT majd jól megmondja mit közvetítsenek
Frekvenciaengedély
Fogyasztóvédelem

Szólj hozzá!

Címkék: kampány jövő választás ortt mszp fidesz korrupció jobbik fogyasztóvédelem államosítás [hazai]

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr571486480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása