Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Madonna vs. válogatott

2009.07.30. 23:15 neokon

Lassan már maguk a szervezők sem fogják tudni, hogy pontosan hol lehet és hol nem lehet Madonna koncertet tartani. A megegyezés küszöbén kiderült, hogy labdarúgóinkat csak a gyepszőnyeg rossz minősége akadályozhatja meg a győzelemben, ezért mindent meg kell tenni a fűszálak és a talaj integritásának védelmében. Még akkor is ha valamilyen csoda folytán a koncert után egy osztrák cég három nap alatt a korábbinál is jobb minőségű burkolatot varázsolna, amin a labda is jobban gurul, meg a mieink is jobban tudnak játszani. Igen, a hazai pálya mindig lejt, lehet éppen ezt akarják kihasználni, mert a mieink már ismernek minden fűszálat, tudják merre milyen ellenállásba ütközik a labda, honnan, mikor kell beadni a labdát, vagy merre ne kövessék az ellenfelet, mert a fű cselez majd. Ezt mind tönkretenné a sok taposó, akik csak szórakozni mennének a pályára, semmi fontosat, semmi komoly dolgot nem akarnak csinálni. Pedig itt volt a lehetősége egy nagyon remek magyarázatnak, hogy a letaposott fűben az ellenfél taktikai tudása és rutinja jobban érvényesült, bár ez az opció még mindig nyitva áll, hiszen, ha az MLSZ az utolsó pillanatban visszalép, megtartják a koncertet, majd két vereséget gyűjt be a csapat akkor már be is bizonyítottuk, hogy a taposás kárt okoz, ha nyerünk akkor meg senkit nem fog érdekelni, hogy miért és hogyan sikerült a pálya minősége ellenére. Egyébként lassan körbeküldhetnek egy levelet a koncert szervezői, melyben javaslatokat kérnek szórakozóhelyektől, kisebb-nagyobb csarnokoktól, hogy hol lehetne a koncertet a legjobban megtartani. Eddig nem sikerült bebuknia Madonnának, majd mi teszünk róla, hogy ne legyen egyszerű az élete.

Viszont Kisteleki Istvánt teljes mértékben meg tudom érteni, hiszen neki az az érdeke, hogy a Magyar Válogatott a lehető legjobb összeállításban és legjobb körülmények között lépjen pályára, ezzel kiküszöbölve, vagy nullára csökkentve a környezeti tényezők kedvezőtlen hatását. Ennek egyik állomása, hogy most nem engedi, hogy a vakondlábúak összejárkálják a jól bejáratott gyepszőnyeget. Lehet őt támadni, meg elítélni, de inkább azt kellene látnunk, hogy ő becsülettel végzi a munkáját, igaz, hogy teljesen rugalmatlan, de végzi. Amit ő vállalt azt végzi becsülettel, nem fekszik le azonnal holmi jöttment sztárocskákkal, de lehet, hogy csak az ingyenjegyet, vagy a VIP kártyát hiányolja, mert már úgy hozzászokott, hogy itthon ez megy.

Azért az elszomorító, hogy nem érdekünk, hogy minél jobb helyen legyen megtartva egy Madonna koncert és nincs szüksége, azaz úgy látják az üzemeltetők, hogy enélkül is remekül tudják üzemeltetni a düledező Puskás Ferenc stadiont. Valóban ha állami pénzből fenn tudják tartani a jelenlegi állapotokat akkor minek is más forrás után nézni. Ez biztos, nem macerálja őket senki és úgy használják a pályát ahogy csak akarják, ez a legjobb megoldás. Egyébként sem kell azzal törődni, hogy fejlesszük a létesítményt, már évek óta a felső rész le van zárva mert életveszélyes, erre is kerítenek majd forrást, pedig itt most jönne némi zöldhasú, akár erre a célra is.

Összességében nagyon remélem, hogy most az egyszer Kisteleki Istvánnak igaza lesz és tényleg két győzelmet szerzünk saját pályán, és elmondhatja majd, hogy a gyepszőnyeg remek állapota miatt. Egy másik lehetőség, hogy a lehető legkésőbbi időpontba némi felárral mégis megegyeznek a koncert szervezőivel és valamennyi többlet profit ellenében átengedik a stadiont. Azaz néhány nappal a hazai pályán megrendezésre kerülő mérkőzés előtt lesz egy Madonna fellépés, ahol a nézők összetapossák a földet, így a magyarázat jön magától a meccsek után, hogy ez okozta a vesztünket.

Drukkolok a megegyezésnek, vagy hogy legyen új hely a koncertnek, esetleg a válogatott az Újpest vagy a Ferencváros pályáját válassza, mint az tette már sokszor, ennek köszönhetően pedig legyen némi pénz a nemzeti stadion fenntartására!


Kapcsolódó bejegyzések:
Air Race
Debrecen a jobboldali kirakatváros
Újpest-Steaua
Nem kell olyan nagydíj ami gondot okoz
Kellő kisebbség

Szólj hozzá!

Címkék: sport kultúra foci koncert bizonytalanság átszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr311278708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása