Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Legnépszerűbb 2009.10

2009.11.30. 23:59 neokon

1. Nyilvános korrupció az országos frekvencia döntés
Most menjünk tüntetni, nem a Sláger nem is a Danubius érdekében, hanem, hogy megmutassuk ezt már nem tűrjük. Az, hogy ennyire nyilvánvaló legyen már a pályázat kiírásakor, hogy ki lesz a befutó, és az, hogy a szemünk előtt játszódik ez le, olyan nyilvánvalóan, hogy csak a vakok és az elfogult pártkatonák ne vegyék észre az már tűrhetetlen.

2. Cenzúra és államosítás a XXI. században
Egyre nagyobb a felháborodás a frekvencia elosztás miatt, de egyre nagyobb azok tábora is akik helyeslik az újraelosztást. Vannak akik csak a rádiójukat a mindennapi szórakozásukat szeretnék megtartani, és vannak akik pont valami újat akarnak. Sajnos ez a megosztottság háttérbe szorítja a valódi problémát, magát a korrupciót, a csalást, a cenzúrát és az államosítást. A rádiók a saját jogaikért küzdenek, de ilyen bármikor bárkivel megeshet. Jöhet majd a televízió sugárzási jog pályázat, majd a gázszolgáltatási pályázat, a vízmű pályázat, az elektromos szolgáltatás tendereztetése, vagy bármi más, ahol minden esetben majd a kormánypárt és az ellenzék szépen elosztják a jogokat és végre minden újra a politika kezébe kerül, mert azt ne gondoljuk, hogy bármi az állam, azaz a köz tulajdonába kerül vissza.

3. Az ORTT majd jól megmondja mit közvetítsenek
Csupa sporteseményt emelt ki, mint fontos közérdekű műsor, az ORTT, ebből is látszik, hogy akik a döntést hozzák milyen beállítottsággal rendelkeznek, sőt azt is könnyen ki lehetne deríteni, hogy melyik szolgáltatónál van előfizetésük. Jelenleg a legnagyobb gond, hogy ez a szervezet létezik, most ráadásul még meg is akarja szabni, vagy szabatni, hogy mikor, ki, mit és mennyi embernek közvetítsen. A piac nem így működik, ha valakinek van rá pénze, hogy megvegye a kizárólagos közvetítési jogot és utána csak a húsz fős baráti körének engedje, hogy megnézzék az eseményt akkor hajrá, lehet magasabb árat ajánlani, vagy jobb ajánlatot tenni és akkor azt csinálnak a közvetítéssel amit akarnak. Legjobban gondolom az fáj az ORTT vezetésének, hogy nekik nincs keretük így nem tudják ők megvenni a műsorok jogait és meghatározni, hogy azok milyen formában kerüljenek a nyilvánosság elé, ezért is kekeckednek folyton a kereskedelmi csatornákkal, vagy egyszerűen törvénybe iktatnák, hogy minden jog őket illeti és náluk lehet kopogtatni, ha valaki egyáltalán közvetíteni szeretne bármit is. Lehet még az előre gyártott műsorokat sőt az ismétlések idejét is meg fogják szabni.

4. Szélsőjobb a közszolgálati médiában
Már nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy miért engedjük a szélsőségek megjelenését az utcákon, vagy a közszolgálati médiában és mindig az járt a fejemben, hogy nálunk fejlettebb demokráciákban ez nem történhet meg. Tőlünk nyugatra, még a televízió székházak ajtajáig sem jutnak el a szélsőségesek, nem hogy feldúljanak egész épületet, a felvonulásaik, demonstrációik és megemlékezéseik sem telnek nagy nyugalomban, legalább annyira kell rettegniük, mint azoknak akik vesztét előre vetítik, mert ott már öntudatra ébredt a többsége és pontosan látja, hogy a 15% vagy az 500.000 még mindig kisebbség és nem engedik, hogy még nagyobb erőre kapjon a rasszizmus. Már láttuk hova vezet az idegengyűlölet, vagy valamely vallási, vagy etnikai csoport kirekesztése. Nem lehet mártírnak nyilvánítani egy köztörvényes bűnözőt, nem engedhetjük, hogy a jogaikkal visszaélve de a kötelezettségeiket semmibe véve masírozzanak szélsőjobb érzelmű csoportok, hirdetve az igét és saját felsőbbrendűségüket, jelezve, hogy ha hatalomra jutnak, majd ők megmondják, hogy mit szabad, mit nem, mi a jó és mi a rossz. Köszönöm én ezt nem kérem.

5. Hány állat tartása nem állatkínzás?
Én sem tudom, hogy mennyi az az egészséges állatlétszám, amennyit még együtt tarthatunk, de zárt térben, vagy lakásban biztosan kisebb az együtt tartható állatlétszám, mint szabadban, egy kertes házban. Sok helyen a városokban, már a lakóközösségek szabályozzák az egy lakásban vagy az egy négyzetméteren tartható állat létszámot, amit  be is kellene tartani vagy tartatni. Nem az állattartók, vagy a tulajdonosok korlátozása a cél ezekkel a szabályokkal, csak a normális együttélés feltételeinek megteremtése, és közvetett módon az állatok védelme. Nem egyszer hallottunk már róla, hogy valaki rengeteg macskát vagy nagy testű kutyákat tart együtt egy kis lakásban, mely nem csak hogy az állatoknak rossz de zavarja a szomszédokat és az egészségre is veszélyes lehet, főleg, ha nem megfelelően gondozzák a tulajdonosok kedvenceiket.

Szólj hozzá!

Címkék: legnépszerűbb

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr81565371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása