Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Árammal írtás

2009.09.28. 21:48 neokon

Két kislány mászott a kerítésre, és áramütést szenvedtek. Mindkettő jobban van már, de a balhé csak most kezdődik. Mindenhol, ahol csak megjelent írás az esetről és van is lehetőség a hozzászólásra, elindult a rasszista úthenger. Az ostoba, fasiszta, egymást hergelő hozzászólás áradat, csak úgy mert ők jobban tudják. Nem mellesleg a legtöbb helyen előkerül, a felszólítás, hogy jobban utána kellene járni az ügyeknek és meg kellene nézni a hátteret is, mielőtt ilyen és ehhez hasonló cikkek születnek, nem a fotelből kellene újságírni. Ez azért egy interneten, otthonról a fotelből kommentelőtől egy kicsit erős, főleg, hogy ő a történetet is az internetről ismerte meg, szinte még annyi kapcsolata sincs a való világgal, mint a publicistának, vagy a portálnak ami lehozta a történtet.
Magam is pártolom a magántulajdon védelmét, sőt azt is látom, hogy komoly hiányosságaink vannak ezen a téren is, de ez még nem ok arra, hogy sebesülést okozzunk embertársainknak. Ha már meg akarjuk védeni magunkat és tulajdonunkat, akkor azt tegyük törvényes eszközökkel, de legalább oly módon, hogy a baleseteket elkerülhessük. Az elektromos kerítés minden szempontból a legrosszabb, hiszen nem csak a tolvaj, hanem egy gyerek, állatok, arra kirándulók sőt nem csak cigányok, hanem magyarok is nekitámaszkodhatnak. Az áram nem válogat, főleg nem úgy ahogy ezek a barmok elképzelik.

A gyenge rendőrségre hivatkoznak, hogy ha elkapnák a tolvajokat nem kellene megvédeni magunkat, viszont korábban pont az erős rendőrség volt a probléma, hogy éjszaka a lesötétített autók csak úgy elvittek embereket, talán komolyabb bűncselekmény nélkül is, vagy ha a politika úgy akarta, most ilyen nincs, de sokak szemében jó lenne, főleg ha ők mondhatják meg most kire kerüljön a sor. Meg ott vannak a bíróságok, akik - szerintük - nyíltan magyarellenesek, hiszen a sok bebörtönzött roma közé zárnák a szerencsétlen, vétlen magyar áramotakerítésbevezetőt, mi lesz ott vele? Remélem nagyon belefutnak egyszer a saját agyrémük csapdájába, és megírja róluk valamelyik magyarkodó orgánum, hogy úgy kell neki, mert romák és egyben zsidók is voltak.

Nem szeretem, ha úgy próbálunk megbüntetni valakit, hogy magunk is megszegjük a szabályainkat, vagy úgy alakítjuk azokat, hogy kedvező legyen bizonyos csoportoknak és szélsőségesen kirekesztő legyen másokkal szemben. Az egyenlőség az mindenkire érvényes, mint, az, hogy ha olyan kerítést fogsz meg amiben áram van, akkor bizony bekerülsz az áramkörbe.

Nagyon szeretném, ha tényleg mindenki elfogadná, hogy ha neki joga van valamihez, akkor a másiknak is, ráadásul a kötelezettségeit legalább annyira ismerné, mint a jogait, azokat ugyanúgy fennhangon hirdetné és meg is tenne minden, azok teljesítéséért.

Fizetni kellene rendesen az adót, csökkenteni az államtól kunyerált pénzek mennyiségét és máris lenne forrás egy erősebb jobban működő rendőrségre, mely a legkisebb svindliktől a legnagyobb szélhámosságokig mindennek képen utánajárni, nem akadályozza politika, vagy forráshiány, így rendet tud teremteni mindenki, vagy legalább a jószándékúak megelégedésére.


Kapcsolódó bejegyzések:
Gazdaságos gazdálkodás
Jövedéki adófizetés
Lakástulajdon
Módosított rendőri fellépés
Személyiségi jog

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek bűnözés roma cigány törvény erkölcs elektronikus felelősség otthon közbiztonság áram vagyon

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr171414179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása