Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Legnépszerűbb 2009.11

2009.12.02. 00:01 neokon

1. STOP Bajnai csomag 

Nem értem miért vágja maga alatt a fát tovább a FIDESZ, vagy ennyire őrültek, vagy ennyire elbizakodottak. Egyik sem a legjobb előjel a következő évekre, csak nehogy nagyon nagyot nézzenek a választások után és kénytelenek legyenek, előzetesen elvetett szövetséget kötni. Az EU választások után igazán semmi dolguk nem lett volna, mint hátradőlni és várni a választásokat, kicsit elzárkózni a Jobbiktól, konstruktív javaslatokkal támogatni a kormányt és csöndben maradni. Ezzel szemben egyre jobban rontják az esélyeiket, aminek lassan az lesz a következménye, hogy az abszolút többségük egyszerű többség alá csökken.

 2. Lehet Másképpen Politizálni?

Az LMP által kitűzött cél nemes és nagyon becsülendő, de még rövid távon se kivitelezhető, hosszú távon pedig teljesen esélytelen az aki, nem hajlandó tudomásul venni, hogy a nagyok játszóterére ment és ott már vannak szabályok, amit előbb meg kell tanulnia, majd szépen lassan tud azokon változtatni, azzal párhuzamosan, hogy növeli befolyását a placcon. A gond ezzel csak az, hogy a nagyokkal együtt játszani jó, követni őket sokkal könnyebb, mint ellenük menni és az eddigiekből kiderül, hogy a nagyok eddig mindenkit megtörtek vagy így vagy úgy. 

3. Svéd cserediákok Sajóbábonyon 

Nézzük meg mi is történt az elmúlt napokban, csak hogy lássuk mennyire kicsinyesek és gyávák az emberek, függetlenül a társadalmi helyzetüktől, nemzetiségi hovatartozásuktól és pártállásuktól.

Történt, hogy egy benzinkutas megelégelte, hogy a helyi maffia ingyen tankol a benzinkúton, így letiltotta a szerinte nem kívánatos egyéneket a benzin vásárlásról. Szerencsétlen helyzet, hogy a helyi vagány csávók éppen kisebbségiek, cigányok, ezért emberünk következtetett, hogy az összes cigányt kitiltva megoldódik a helyzet. Nem, hogy nem oldódott meg a dolog, de még félre is lőtt, hiszen ezeket az embereket egyáltalán nem érdekli, hogy lecigányozta őket, ők a helyi törvény, ők vagánykodtak a nőik, az üzletfeleik, a haverjaik előtt, vagy csak a hatalmukat fitogtatták, hogy lám-lám mi ingyen tankolhatunk. Ráadásul nyilván a kutas vagy a kutasok egy része is pontosan tudta ez és szépen lapított a bódéban amíg az ingyenebédelők kiszolgálták magukat. De még ez sem minden, hiszen a jó üzemeltető nem a rendőrségre ment a panaszával, akik tehettek volna valamit, mert tudta pontosan, hogy ezek a fickók nagyon is jóban vannak a közeggel, nem új lehetőségeket keresett és jogorvoslatot, egyszerűen rasszista lett. Majd sokan a védelmükbe vették, és a helyi kisebbségek a jó ízlés határain belül svéd cserediákoknak titulálva szidták, de odamenni nem mertek, még a magyar gárda - szigorúan kisbetűvel - sem ment oda rendet csinálni, mert nagyot kaptak volna az arcukba.

4. Befektetői bizalom

Kis ország vagyunk és ezt ideje lenne már belátni. Nem tudunk a külföldi tőke nélkül életben maradni, nincsen meg minden nyersanyagunk, hogy önállósítani tudjuk magunkat, ráadásul jobban gurul a szekér, ha egy irányba megyünk a forgalommal, mint ha az árral szemben próbálkozunk. Azt már Orbán Viktor is belátta, hogy 20 év kell legalább ahhoz, hogy energia szempontból függetlenné váljunk, de ehhez is iszonyatosan nagy erőfeszítéseket kell tenni és nem 19 év múlva elkezdeni azokat. Egy folyamatos építkezésbe kell kezdeni, amit nem tudunk elvégezni egyedül, nincs meg hozzá az erőnk, a pénzünk és a tudásunk se, ráadásul nem érdeke a jelenlegi energia szállítóknak, hogy leváljunk, tehát ők még egy kicsit hátráltatni is fogják a folyamatot, így még jobban jönnek majd a barátok.

5. Nyilvános korrupció

Most menjünk tüntetni, nem a Sláger nem is a Danubius érdekében, hanem, hogy megmutassuk ezt már nem tűrjük. Az, hogy ennyire nyilvánvaló legyen már a pályázat kiírásakor, hogy ki lesz a befutó, és az, hogy a szemünk előtt játszódik ez le, olyan nyilvánvalóan, hogy csak a vakok és az elfogult pártkatonák ne vegyék észre az már tűrhetetlen. Nyilván való, hogy korrupt módon írták ki a pályázatot, hogy a két nyertes nem tud az ötmilliós alaptőkéjével hétszáz milliós díjat fizetni, nyilvánvaló, hogy valamilyen hátsó csatornákon kell majd pénzt juttatni a rádióknak, hiszen hirdetéseiket egy kereskedőház értékesíti és mégsem lehet, hogy abból az államnak is befizessenek!

Szólj hozzá!

Címkék: legnépszerűbb

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr801565384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása