Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Sérülten születő gyerekek

2009.09.12. 23:54 neokon

Molnár Oszkár bejelentése óta egyre hevesebbek az indulatok és meg is értem az érintetteket. Az edelényi polgármester nem csak a hatalmával, a mentelmi jogával él vissza, hanem még fordítva is ül a lovon. Most úgy tűnik, a bejelentését csak azért tette, hogy azok akik eddig titkolták, hogy van bizonyítékuk azok előálljanak vele és támasszák alá az ő állítását. Nem normális az ember! Ráadásul őt valakik megválasztották és ha marad a párt szemléletű ikszelgetés akkor még a posztján is maradhat jó ideig, hiszen a pártja nem kíván beavatkozni az ügyben, ezt helyi kérdésként kezeli, annak ellenére, hogy a polgármester a teljes roma társadalmat érintő problémaként jellemzi a dolgot.

Azt azért érdemese lenne figyelembe venni, ha egy ilyen ügy tudomására jut valakinek az miért nem tesz feljelentést azonnal, miért vár heteket, hónapokat. A születendő gyermek veszélyeztetése élet elleni bűncselekménynek számít ha a baba életképesen jön a világra, mindegy, hogy sérült vagy sem. Ez is egy olyan helyzet amikor jobb helyen van távol a szüleitől az újszülött, mint ha velük élene, dupla családi pótlék ide vagy oda. Ráadásul teljesen mindegy, hogy roma vagy nem roma, bárki aki hasonlót forgat a fejében vagy kivitelez az bűnöző. Nem kell kiemelni a kisebbséget, hallottunk nem egy szörnyű esetről ahol még csak a közelben sem jártak romák, van elég probléma a gyerekekkel, a sok gyerekkel vagy a kevéssel, nem kell még gerjeszteni néhányat.

Nem egy családban csak úgy születnek a gyermekek számolatlanul, a vallásra, vagy a meggyőződésükre hivatkozva, vagy csak egyszerűen a tudatlanság miatt, nem egy nő használja az abortuszt rendszeresen. A megszületett de nem vállal gyerekek pedig nem egy szerető családhoz kerülnek, hanem nevelőintézetekbe, ahonnan vagy soha, vagy csak nagyon nehezen kerülnek családokba, ha szerencséjük van akkor nagyon jó családba és nem csak nevelő, hanem igazi szüleik lesznek. Persze, ha minden kisdedet rögtön szülőkhöz adnának, akkor a szociális rendszer egy igen kiterjedt részét kellene felszámolni és azt ugye az ott dolgozók nem engedhetik, ráadásul itt is kiderülne, hogy eddig sem volt rájuk szükség. Ezért inkább tönkreteszik a gyerekek életét, pedig még mielőtt túlságosan magányossá válnának még szerető családra találhatnának.

Edelényben is inkább a valódi problémákra kellene nagyon figyelmet fordítani. El sem tudom képzelni mi lehetett az a gondolatsorozat, melynek a végére oda jutott a kedves polgármester, hogy a videó felvételen is látható bejelentéseket tette. Tényleg nem a tanácsteremben, hanem a rendőrségen kellett volna az elhangzottakat, bizonyítékkal együtt bemutatni, hagy járjon utána a hatóság. Persze láttuk, hogy a melegek ellen is kikelt, mert úgy gondolta ő elmondhatja az igazat, ő tudja jól és most nagyon felvilágosít mindenkit.

A rágalmazás, a pletyka, az egymásra mutogatás, a feszültségek szítása a legjobb út, hogy felpaprikázzuk választóink hangulatát, hogy melegen tartsuk a gyűlölködést, hogy a megosztás végén uralkodhassunk a megosztottakon. Gondolkozzatok és amit lehet szabaduljatok meg a vezetői posztokra nem való magyaroktól!


Kapcsolódó bejegyzések:
Sajtótájékoztató magánemberként
Petesejt örökbeadás
Jövőnk letéteményesei
Együttgondoskodás
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gyerek fidesz kismama roma cigány erkölcs kisebbség gyermekvállalás gyed gyes

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr21367371

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Molnár Oszkár rasszista 2009.11.18. 07:20:04

Az a csávó, aki egy demokráciában megengedhetetlen kijelentéseket tesz, a friss hírek szerint újra képvieslő lesz - elég jó eséllyel. És ne legyenek kétségeink a felől, hogy egy nem éppen a belső demokráciájáról híres pártnál ez miként szavazódott meg....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása