Hírlevél

Add meg az e-mail címedet:

Neokon

"Amikor az ember osztja a többség véleményét, eljött az idő a gondolkodásra!" - Mark Twain "A konzervatív dogmatika szerint az emberek alapvetően nem egyenlőek fizikai és szellemi képességeikben, lehetőségeikben (a jogi egyenlőség természetesen ettől függetlenül fennáll)." - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Twitter

Kommentek

Címkék

adó (13) áfa (1) alkohol (2) alkotmány (4) államosítás (2) állat (3) állatkínzás (3) állatvédelem (3) áram (1) aszály (1) átszervezés (18) autópálya (3) bank (1) befektetés (7) bérlemény (1) besúgás (3) bíróság (4) bizonytalanság (9) bkv (15) bontás (3) börtön (6) bűnözés (14) bürokrácia (20) cigány (7) cím (1) diploma (2) dohányzás (2) egészségügy (13) elektronikus (4) elnézés (5) energia (3) építkezés (2) erkölcs (9) eu (9) európa (12) felelősség (16) felvonulás (5) fidesz (22) fizetés (11) főbíró (2) foci (2) fogyasztóvédelem (13) főpolgármester (4) forma 1 (1) gárda (10) gyed (3) gyerek (10) gyerekülés (2) gyermekvállalás (5) gyes (3) h1n1 (2) hajléktalan (2) hamisítvány (1) hírlevél (1) hivatal (5) igazságszolgáltatás (11) influenza (2) informatika (4) irigység (5) iskolabusz (3) iskolarendszer (7) ítélet (1) jobbik (14) jövő (18) kamera (4) kampány (16) kdnp (3) képviselő (12) kerékbilincs (1) kisebbség (7) kismama (3) költségtérítés (2) koncert (1) konyha (2) kormány (14) kormányportál (2) környezetvédelem (5) korrupció (23) közalkalmazott (5) közbeszerzés (9) közbiztonság (11) közlekedés (24) köztársasági elnök (6) köztisztviselő (4) külföld (7) kultúra (6) kulturális főváros (2) legnépszerűbb (4) levelezés (2) lmp (2) máv (7) mcf (1) mdf (3) mesterséges dugó (3) mezőgazdaság (3) miniszterelnök (3) mszp (16) munkahét (1) munkáspárt (1) népszámlálás (1) nyaralás (3) nyelv (1) nyelvvizsga (1) oktatás (9) önkormányzat (20) öntudat (9) ortt (5) otthon (2) pályázat (5) panel (1) parkolás (6) parlament (7) pártfinanszírozás (4) pártkassza (2) pécs2010 (2) példa (5) plakát (3) posta (1) postás (1) pszáf (2) reklámtevékenység (6) rendőrség (2) roma (3) röviden (11) segély (2) spam (1) sport (5) szavazás (8) szdsz (3) személyiségi jog (3) szív (1) szobor (1) sztrájk (4) támogatás (23) távhő (2) távmunka (2) tej (1) törvény (7) transzplantáció (1) turul (3) ügyfélkapu (4) ügyintézés (5) úszás (2) vagyon (10) választás (16) vallás (1) válság (8) vastehén (1) vesztegetés (7) vírus (1) víz (2) vpop (1) zaj (3) zsidó (2) [hazai] (20) [külföldi] (1) Címkefelhő

Nagyon akarják a szavazatot

2009.06.04. 22:51 neokon

Ma három telefonhívást is kaptam ismeretlen számítógépektől, az első arra akart választ kapni, hogy tudok-e róla, hogy valószínűleg a kormány 2010 január 1-től bevezeti a vagyonadót, ha igen nyomjam meg az egyes ha nem nyomjam meg és itt tettem le a telefont. Majd nem sokkal később Bokros Lajosként jelentkezett be az automata, hogy elmondja milyen jó is lenne nekem, ha az MDF listáját támogatnám a szavazatommal, de ő sem tudott második mondatba kezdeni, végül a harmadik hang már csak általánosan szavazásra akart ösztönözni, de sokáig nem jutott mert megkapta a tiltógombot. Azt gondolják, hogy benyomulhatnak a személyes terembe, most egy kicsit foglalkoznak velem, vagy úgy tesznek és máris rohanok szavazni erre vagy arra, és elhiszem, hogy tesznek is értem valamit? Nem kívánok nekik állást adni! Nem érdekel a sok agymosás, nem érdekelnek a szólamaik, én a minőségben, a kipróbált dolgokban hiszek.

Hallottuk már róla, hogy épületekbe hatolnak be az aktivisták, hogy elhelyezzék pártjuk szórólapjait, amik természetesen sokkal magasabb rendű kiadványok, mint az egyszerű üzleti vállalkozások termékinformációkat tartalmazó füzetei. Ott vannak az előre elkészített ilyen-olyan módon megalkotott választói listák, az ott szereplőket fel lehet keresni és célzottan lehet számukra üzenetet eljuttatni. Nem mellesleg megvásárolhatóak az adataink 3,5 forint/darab áron, hogy el tudják hozzánk juttatni, saját pénzünkből a politikai üzeneteiket. Ne dobálják ki a pénzünket ilyen baromságokra! Ráadásul még egy nagy csomó energiát is elpazarolnak.

Alattomosan próbálnak manipulálni a 200001 szavazóval, a másképpen politizálunkkal, azzal, hogy a Kárpát-medence magyarjait kell egyesíteni, hogy csak az európai kérdésekre koncentráljunk, az ígéretekkel, hogy kilépünk az EU-ból. Demagóg, hatásvadász manipulatív reklámokkal bombáznak. Igen fura és idejétmúlt a Gyurcsány Ferencből kép Bajnai Gordonba alakulása, amivel még az esélyt is elveszik, hogy a kormány valamit is elérhessen és egy kicsit is örülhessünk neki, hiszen már előre egybemossák a két alakot. A másik oldal az Olimpiai Bizottságos EU Bizottságos Schmitt Pál arcképe mellé írja ki, hogy mit nem tett értünk és mit tett ellenünk. De ha ezt tudtuk eddig, akkor miért nem szóltak korábban? Miért kampányidőszakban kérik számot a hibás döntéseket az ellenfélen? Hívják fel a figyelmünket azonnal a hibákra, ezért van a két vagy több oldal, hogy figyeljenek egymásra és ezáltal a mi dolgunkat is megkönnyítsék. Jussanak kompromisszumra a mindenkit érintő ügyekben és legyen határozott véleményük, ha valaki szélsőséges irányba akar bármilyen témában is elindulni. Egyensúlyozzák ki egymást!

Sörrel, csokoládéval, félmeztelen férfivel és nővel, vásárlási akciókkal, gyerekkel és kutyával kampányoljanak, akkor legalább nem lesz mocskos, egymásra mutogatás a dolog vége, és azért, hogy itthon szavazatokat szerezzen valaki, nem haragítja az országra a körülöttünk élőket, és nem teszi még nehezebbé a határon túl élők életét kijelentéseivel.

Hallani szeretnénk arról, hogy ezért vagy azért jó nekünk az, hogy bent vagyunk az Unióban. Észrevehették már politikusaink, hogy kiábrándultunk a csatlakozásból, nem érezzük, hogy bármi is változott volna a társulásunk óta. Elmaradt a nagy változás, a nagy áttörés. Nem kaptuk meg a közös pénzt, ami a legjobban kifejezi az összetartozást. A csatlakozásra való felkészülés egy egységes célt mutatott mindenkinek, tudtuk merre húzunk, mindegy milyen oldalt támogatunk szavazatunkkal. A csatlakozás után lényeges javulás nem állt be életünkben, nem lett jobb a helyzetünk és még a közös cél is elveszett, hiszen elértük az első szintet, az aktuális célt és nem volt olyan vezető aki új perspektívát mutasson. Persze, hogy nem lelkesedünk azért, hogy még több mindenről mondjunk le akár csak az euró bevezetése érdekében is.

Beszéljenek arról, hogy mit tudunk elérni Európában, hogy mit tesznek egyáltalán ott értünk a képviselők, milyen egész Európát érintő döntések születnek és ezzel kapcsolatban milyen tervei vannak a pártoknak. Tény, hogy nagyon rosszul kommunikálnak, de még ennél is rosszabb a Brüsszeli híráramlat. Szinte semmit nem tudunk. Nem véletlen hát, hogy a belpolitikát teszik ki elénk a plakátokra, mert a többiről fogalmunk sincs. Elmondhatnák, hogy mit is fognak csinálni, vagy mit terveznek tenni 2011-ben mikor is soros elnökei leszünk a nagy európai egységnek. Főleg a jelenlegi ellenzék tüntethetne ki minket ötletei bemutatásával, hiszen jövőre kormányzásra készülnek, ami azt jelenti, hogy két év múlva Orbán Viktor lesz egy időre az EU elnöke!

Azt viszont egyre kevésbé bánom, hogy a hazai helyzet miatt eltolódik az egyensúly egy párt irányába. Ha csak egy párt képviselőit juttatnák be az Európai Parlamentbe, akkor ők frakciójukban igen nagy hatást tudnának gyakorolni, míg ha 4-5 párt 3-5 képviselője ül szét különböző szekciókba, akkor aztán semmi szavunk nem lesz. Főleg, hogy még odakint sem tudunk összefogni.

Mindegy is, hogy milyen üzenetet közvetítenek, mert akiknek szól azok szimbólumokra, aktuális ízlésük szerint szavaznak. Azt sem tudják, hogy mi a jobb és a bal közötti különbség, vagy mi szélsőséges, liberális, szocialista vagy konzervatív. De nem is kell, hogy tudják, mert még a végén kinyílna a szemük és elzavarnák az uralkodó elitet a fenébe.

Az elmúlt időszak a Gyurcsányozás jegyében telt, volt egy kis átmeneti pihenő, amikor nehéz volt megtalálni a lázongás okát, majd megint lesz ok acsarkodni, mert összemossák az EP választás eredményeit a hazai választásokkal. Ezzel el is lesznek még egy évig, akkor elmondhatják magukról, hogy négy évig nem csináltak semmit és még fizettünk is nekik érte.

Hajrá Magyarország, ez az ország tényleg a magyaroké, és nem is hiszem, hogy másoknak kellene!


Kapcsolódó bejegyzések:
STOP Bajnai csomag
Viktor, segíts!

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás mszp fidesz eu plakát

A bejegyzés trackback címe:

https://neokonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr981164483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása